Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/d/a/hammerogsav.dk/httpd.www/wp-content/themes/expert-carpenter-pro-2/inc/style.php on line 1931

Om Hammer og Sav

Hammer og Sav er en enkeltmands virksomhed under daglig ledelse af Anders E Marlow.

Det startede i det små, som alting jo gør, og har med tiden udviklet sig til større og større projekter hvilket har resulteret i at jeg idag tilbyder mange former for håndværks ydelser lige fra at hænge billeder op, samle og montere møbler til at bygge skure og udhuse samt renovering af lejligheder.. med adskillige succesfulde projekter bag mig.

Når en opgave bliver for stor til at håndtere alene, allierer jeg mig med gode og dygtige kolleger i branchen og sammen løser vi opgaven til tiden, på den måde hjælper vi altid hinanden og vores kunder på bedste vis.

Min sans for detaljer og kvalitet i mit arbejde bunder i en stolthed i at levere et produkt man ikke bagefter kan sætte en finger på. Sådan har jeg altid arbejdet og det har jeg tænkt mig at fortsætte med.

Har du en opgave, spørgsmål til et projekt eller er du i tvivl om en opgave kan løses på den ene eller anden måde så kontakt mig gerne på anders@hammerogsav.dk